GÜNÜN SPOR HABERLERİ ( 13.02.2017 GÜNCEL)

DURSUN ÖZBEK , SPONSORLUK ANLAŞMASINDA KONUŞTU!




Galatasaray başkanı Dursun Özbek sponsorluk anlaşmasına konuştu. Teknik direktör değişikliği hakkındda net bir söylemden kaçınan Dursun Özbek , Kayserispor'a kaybedilen 2-1 lik maçtan sonra artan baskılar için , ''taraftarın protestolarını göz ardı edemeyiz'' dedi.


GUARİOLA , AGUERO'NUN GELECEĞİ HAKKINDA KONUŞTU!




Bugün oynanacak olan Bournemouth - Manchester City maçından önce Pep Guardiola'ya Sergio Aguero'nun takımdaki geleceği hakkında sorulan sorulara , sezon sonunda ne olacak bilemem , onun gibi bir yıldızın takımda kalmasını istiyorum çünkü böyle yıldızlar bulmak zor ama  Aguero'nun geleceği sezon sonunda belli olacak' yanıtını verdi. Son iki maçta forma giyemeyen Aguero formasını , Manchester City'nin yeni genç yıldızı Gabriel Jesus'a kaptırmıştı.

DÜNYA FERNANDO TORRES'İN GOLÜNÜ KONUŞUYOR

Dün akşam oynanan Atletico Madrid - Celta Vigo maçında 1-1 lik eşitliği getiren Fernando Torres'in estetik vuruşu geniş yankı buldu. Atletico Madrid'in 3-2 yendiği maçta Fernando Torres bir de penaltı kaçırdı. 




MANNY PACQUİAO YENİ RAKİBİNİ TWİTTER'DAN TAKİPÇİLERİNE SORDU. 



Dünyaca ünlü Velter siklet dünya şampiyonu akıllarımıza Floyd Mayweather'a kaybettiği ünvan maçıyla kazınmıştı. 38 yaşındaki boksör kariyerinde çıktığı 67 maçta 59 galibiyet , 6 yenilgi ve 2 beraberlik aldı. Forbes'a göre dünyanın en çok kazanan 14.sporcusu olan Pacquiao , yeni ünvan maçının gelecek Kasım'da  Birleşik Arab Emirlikleri'nde olacağını duyurdu ve Twitter'dan takipçilerine ünvan maçı için 4 aday sundu. Bunlar : İngiliz Amir Khan ve Kell Brook , Avusturalya'lı Jeff Horn ve Amerika'lı Terence Crawford. 
GÜNÜN SPOR HABERLERİ ( 13.02.2017 GÜNCEL) GÜNÜN SPOR HABERLERİ ( 13.02.2017 GÜNCEL) Reviewed by Bb on 13:46 Rating: 5

Hiç yorum yok: