GÜNÜN SPOR HABERLERİ -26.02.2017

SPOR TOTO SÜPER LİG'DE DERBİ HEYECANI ! 

Beşiktaş - Galatasaray.

Spor Toto Süper Lig 22. hafta maçında Vodafone Arena'da Beşiktaş ile Galatasaray saat 20.00 da karşı karşıya gelecek. Lider Beşiktaş 47 , Galatasaray'ın ise 40 puanı bulunuyor. Galatasaray'ın şampiyonluk yarışında devam etmesi için mutlaka kazanması gerekiyor. 

İki takım arasında bugüne kadar oynanan 340 maçın 107 sini Beşiktaş , 120 sini Galatasaray kazanırken , 113 ta berabere bitti. Bu maçlarda Galatasaray 480 gol bulurken , Beşiktaş  447 gol bulabildi.

Muhtemel takım kadroları ise şöyle ; 

Galatasaray ; Muslera , Semih , Ahmet Ç. , Chedjou ,Carole , Bruma , Selçuk , De Jong ,Yasin ,Sneijder , Podolski 

Beşiktaş ; Fabri , Gökhan , Marcelo , Mitroviç ,Adriano , Quaresma , Atiba H. , Oğuzhan , Babel , Talisca , Cenk Tosun

FENERBAHÇELİ TARAFTARLARDAN BÜYÜK TEPKİ ! 


Dün gece oynanan Gaziantepspor maçında Fenerbahçe'nin galip gelememesinden öte oynadığı kötü oyun taraftarın sabrını taşırdı. Sabiha Gökçen Havalima'nına gelen taraftarlar yönetim aleyhine tezahüratlar yaparken , oyuncuların çıkışı sırasında yoğun polis önlemi dikkat çekti. Fenerbahçe'li taraftar sık sık Ali Koç lehine tezahüratlarda bulundu.

MOURİNHO : ' BEN YALVARMAM AMA TARAFTARLAR ZLATAN'IN MANCHESTER UNİTED'TA KALMASI İÇİN EVİNİN ÖNÜNDE KAMP KURABİLİR. ' 
Zlatan Ibrahimovic - Jose Mourinho

Zlatan İbrahimoviç'in bu seneki müthiş performansı ddün gece alınan Lig Kupa'sı ile ilk meyvesini verdi. Bu sezon Manchester United ile oynadığı 38 maçta 26 gol 7 asist yapan Zlatan adeta Manchester'ı taşıyor. Taraftarında Zlatan İbrahimoviç'e sevgisi bir hayli büyük.  Sezon sonu Zlatan kalacakmı sorusuna Mourinho , 'Ben kalacağına inanıyorum , hayatım boyunca hiç bir oyuncunun kontrat imzalaması için yalvarmadım ama Zlatan'ın Manchester'da kalması için taraftarlar sezon sonu evinin önünde kamp kurabilirler ' önerisinde bulundu.
GÜNÜN SPOR HABERLERİ -26.02.2017 GÜNÜN SPOR HABERLERİ -26.02.2017 Reviewed by Bb on 15:48 Rating: 5

Hiç yorum yok: