AVRUPA LİGİ SON 16 BELLİ OLDU !

COPENHAGEN  0 - 0 LUDOGORETZ 

Copenhagen ,ilk maçı 2-1 kazanmasının avantajı ile çıktığı maçtan beraberlik ile ayrıldı ve adını bir üst tura yazdırdı.

FİORENTİNA 2 - 4 B.MONCHENGLADBACH 

İlk maçı deplasmanda 1-0 kazanan Fiorentina evinde , 16. dakikada Kalinic ile öne geçti. 13 dakika sonra Borja Valero ile farkı ikiye çıkaran Fiorentina , tur tamam derken  Monchengladbach fırtınası başladı. İlk yarının sonunda kazandığı penaltıyı Stindl ile gole çeviren Gladbach , ikinci yarıyada hızlı başladı. 13 dakika Stindl (2) ve Christensen ile bulduğu gollerle maçı 4-2 kazandı. Toplam gollerde 4-3 lük üstünlüğü bulunan Gladbach bir üst tura çıktı.


GENK 1- 0  ASTRA

Deplasmandaki 2-2 lik beraberlik avantajı ile evinde Astra'yı ağarlayan Genk , 67.dakikada Pozuelo'nun bulduğu gol ile maçı kazandı ve 1 üst tura çıktı.



LYON 7 - 1 AZ ALKMAAR 

Lyon ilk maçta 4-1 kazanarak turu yarılamıştı. Bu gece oynanan maçta ise Alkmaar'ı sahadan sildi. Nabil Fekir (3) , Cornet ,Sergi Darder ,Aouar ve Diakhaby 'nin bulduğu goller ile karşılaşmayı 7 golle kazandı ve bir üst tura yükseldi . Az Alkmaar'ın tek golü Levi Garcia'dan geldi.



SHAKTAR 0 -2 CELTA VİGO (UZATMADAN SONRA)

İlk maçı 1-0 kazanan Shaktar olmuştu.  Avrupa Liginde bu gece uzatmalara giden tek maçta ,  tur tam Shaktar'ın elindeyken 90+1 'de Celta Vigo 'nun kazandığı penaltıyı değerlendiren Iago Aspas maçı uzatmalara taşıdı. Uzatmaların 108.dakikasında Cabral'ın bulduğu golle maçı kazanan Celta Vigo bir üst tura yükseldi.



TOTTENHAM 2 - 2 GENT 

Gecenin hayal kırklığı Tottenham'dan geldi. ilk maçı 1-0 kaybeden Tottenham maça 10.dakikada C.Eriksen'in bulduğu gol ile 1-0 öne geçti. Herşey güzel giderken 20. dakikada Harry Kane'in kendi kalesine golü ve 40. dakikada Dele Alli'nin kırmızı kart görmesi Tottenham'ı zora soktu. Bütün olumsuzluklara rağmen golü  Wanyama ile bulan Tottenham , 82. dakikada Perbet'in golüne engel olamadı ve Avrupa Ligi'ne veda etti.


Avrupa Ligi son 16 'ya kalan takımlar ;

Genk
Gent
Apoel
Celta Vigo
Schalke 04
Manchester United
Beşiktaş
Krasnodar
Lyon
Roma
Monchenglabach
Rostov
Copenhagen
Anderlecht
Ajax
Olympiacos
AVRUPA LİGİ SON 16 BELLİ OLDU ! AVRUPA LİGİ SON 16 BELLİ OLDU ! Reviewed by Bb on 03:08 Rating: 5

Hiç yorum yok: