AVRUPA LİGİNDE TEK TEMSİLCİMİZ KALDI !



OSMANLISPOR  0-3 OLYMPİACOS 

Temsilcimiz Osmanlıspor evinde 0-0 'ın rövanşında evinde Olympiacos'u ağarladı. 47. dakikada Ansarifard'ın attığı golle geriye düşen Osmanlı , beraberlik için yüklendiği dakikalarda 70.dakikada Elyounussi'nin golüyle 2-0 geriye düştü. Olympiacos'un son golünü ise 86. dakikada Ansarifard kaydetti. Temsilcimiz Avrupa Ligine veda etti.

Osmanlıspor - Olympiakos 


BEŞİKTAŞ 2 - 1 HAPOEL BEER SHEVA 

Avrupa Ligi'ne devam eden tek takımımız Beşiktaş oldu. Deplasmanda aldığı 3-1 lik skor ile turu yarılayan Beşiktaş , 17. dakikada Vincent Aboubakar ile 1-0 öne geçti . Bu gol ile oyun olarak ta rahatlayan Beşiktaş 64. dakikada Nwakaeme'nin golüne engel olamadı. Beşiktaş için turu garantileyen gol Cenk Tosun'dan geldi. Beşiktaş son 16 ya kaldı!

Quaresma 
AJAX 1-0 LEGİA WARSZAWA 

Ajax ,  ilk maçta deplasmanda 0-0 berabere kaldığı Legia Warszawa karşısında evinde , 49 . dakikada Viergever ile bulduğu gol ile maçı kazanarak bir üst tura çıktı.

Ajax-Legia 


APOEL 2 - 0 ATLETİC BİLBAO 

Apoel deplasmanda 3-2 mağlup olduğu Atletic Bilbao karşısında , 46. dakikada Sotiriou ve 54.dakikada penaltıdan Gianniotas'ın kaydettiği gol ile 2-0 lık galibiyetle ayrıldı . Toplam gollere 4-3 üstünlüğü bulunan Apoel bir üst tura çıktı.

APOEL

ROMA 0-1 VİLLAREAL 

İlk maçı deplasmanda 4-0 alan Roma karşısında Villareal'in şansı yok denecek kadar azdı. Aradığı golü 15. dakikada Santos Borre ile bulan Villareal'e Roma , maçın geri kalanında gol atmasına izin vermeyerek bir üst tura adını yazdırdı.

Roma - Villareal

ZENİT 3 - 1 ANDERLECHT

Zenit'in uzun yıllar unutamayacağı bir maç yaşadı. 2-0 deplasman mağlubiyetinden sonra evinde Anderlecht'e sahayı dar etti ve Guilano (2) ve Dzyuba'nın bulduğu goller ile 3-0 öne geçti. Bu skorla bir üst tura çıkacak olan Zenit'i ,  90. dakikada Isaac Thelin yıktı. Toplam gollerde 3-3 eşitlik bulunsada deplasmanda atıığı gol ile bir üst tura çıkan taraf Anderlecht oldu.

Zenit -Anderlecht


AVRUPA LİGİNDE TEK TEMSİLCİMİZ KALDI ! AVRUPA LİGİNDE TEK TEMSİLCİMİZ KALDI ! Reviewed by Bb on 00:20 Rating: 5

Hiç yorum yok: