FENERBAHÇE ELENDİ ! AVRUPA LİGİNDE 3 TAKIM SON 16'DA

FENERBAHÇE 1-1 KRASNODAR

Avrupa Ligi son 32 turunda ilk maci 1-0 kaybeden Fenerbahçe , tur için Kadıköy'de Krasnodar ile karşı karşıya geldi. Maça etkili başlayan temsilcimiz , Martin Skertel'in kritik top kaybını iyi değerlendiren Fedor Smolov , 7. dakikada Krasnodar'ı 1-0 öne geçirdi.  Bu gol ile birlikte maçın uzatmaya gitme şansı kalmadı ve Fenerbahçe'nin bir üst tura çıkması için 2 farklı kazanmaktan başka şansı kalmadı. Maç boyu defanstan top çıkarmakta zorlanan temsilcimiz , şansını duran toplardan aradı. 41. dakikada köşe vuruşundan Martin Skertel'in bulduğu gol ile ümitlenen temsilcimiz devreyi beraberlikle kapattı. İkinci yarıda ise Alper Potuk'un ceza sahası içinden kaçırdığı şut dışında , defanstan şişirilen toplarla gol arayan Fenerbahçe aradığı golü bulamadı ve Avrupa Lig'ine veda etti. Krasnodar ise bu sonuçla son 16 ya katılmaya hak kazandı.

fenerbahçe-krasnodar


 SAİNT-ETİENNE 0-1 MANCHESTER UNİTED

İlk maçı 3-0 kazanan Manchester United , büyük bir avantajla çıktığı maçta 1-0 galip gelmeyi başardı ve adını son 16 ya yazdırdı. Manchester United'ın golünü 16. dakikada Henrikh Mkhitaryan kaydetti. Karşılaşmanın 63. dakikasında Eric Baily ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyundan atıldı. 
saint-etienne - manchester united



SCHALKE 04 1-1 PAOK 

Avrupa Ligi son 32 bir diğer karşılaşmada Schalke evinde PAOK'u ağarladı. İlk maçta deplasmandaki 3-0  lık skor avantajıyla Schalke , PAOK'un şansını mücizelere bırakmıştı. Maçın ilk golünü 23.dakikada Schalke adına Schöpf kaydetti. Sadece 2 dakika sonra Nastasic'in kendi kalesine attığı gol ile durum 1-1 oldu. Maçta başka gol çıkmayınca karşılaşma beraberlik ile sonuçlandı ve Schalke adını son 16 ya yazdırdı.


schalke - paok


FENERBAHÇE ELENDİ ! AVRUPA LİGİNDE 3 TAKIM SON 16'DA FENERBAHÇE ELENDİ ! AVRUPA LİGİNDE 3 TAKIM SON 16'DA Reviewed by Bb on 23:01 Rating: 5

Hiç yorum yok: