AVRUPADAN FUTBOL -2 19.02.2017


BLACBURN ROVERS 1 - 2 MANCHESTER UNİTED 

FA Cup 5. tur maçında Manchester United , Fulham ile karşılaştı. 1-0 geriye düşen Manchester United , Marcus Rashford ve Zlatan Ibrahiovic'in bulduğu goller ile bir üst tura çıktı. 

Zlatan Ibrahimovic - Blacburn - Man. Utd



ROMA 4 - 1 TORİNO 

Roma , Torino'ya acımadı. Aldığı galibiyet ile lider Juventus'u takibini sürdüren Roma 10. dakikada Edin Dzeko , 17 .dakikada Mohammed Salah , 65.dakikada Parades ve 90+1 de Nainggolan'ın golleriyle Torino'yu 4-1 yendi. Torino'nun golünü Maxi Lopez kaydetti . Roma üst üste 3. galibiyetini aldı. 
Edin Dzeko - Roma - Torino

A.C. MİLAN 2 - 1 FİORENTİNA 

Milan 3 maçtır yenilmiyor.  2. yarıya kötü bir performansla başlayıp üst sıralardan uzaklaşan Milan , yeniden ritmini bulmaya başladı. Milan'ın gollerini Kucka ve Deulofeu kaydederken , Fiorentina'nın golünü Kalinic kaydetti. 

Milan - Fiorentina


LYON 4 - 2 DİJON 

6 golün çıktığı maçta Lyon , 2-1 yenik duruma düşmesine rağmen 80 . dakikadan sonra bulduğu 3 golle Dijon'u yenmeyi başardı. Lyon'un gollerini Tolisso (2) , Lacazette ve Fekir kaydetti .Lyon liderin 16 puan gerisinde. 

Lacazette - Lyon - Dijon

PSG 0 - 0 TOULOUSE 

Paris Saint -Germain , zirve yarışında beklenmedik bir puan kaybı yaşadı . Monaco ile puanları eşitleme fırsatını kaçıran Paris Saint - Germain , maç içinde bulduğu şutları değerlendiremeyince puan kaybı yaşadı .
Lucas Moura - PSG - Toulouse

VALENCİA 2 - 0 ATLETİC BİLBAO 

Valencia bu seneki berbat formuyla ligin küme düşme hattına demir atmıştı. 3 maçlık galibiyet özlemi bulunan Valencia ilk yarıda fişi çekti ve bu seneki 6. galibiyetini aldı. Valencia'nın gollerini eski Fenerbahçe'li Nani ve Simone Zaza kaydetti. 


Ezequiel Garay - Valencia - Atl Bilbao

BARCELONA 2 - 1 LEGANES

Barcelona gol yollarında zorlandığı karşılaşmada aradığını 90. dakikada buldu. Maça 4. dakikada Lionel Messi'nin golü ile başlayan Barcelona , 71. dakikada Lopez'in golüne engel olamadı.  90. dakikada kazandığı penaltıyı gole çeviren Messi , Barcelona'yı galibiyete taşıdı. 
Barcelona 2 maç fazlası ile Real Madrid'in 1 puan gerisinde 2. sırada bulunuyor.



Lionel Messi - Neymar -Barcelona - Leganes
AVRUPADAN FUTBOL -2 19.02.2017 AVRUPADAN FUTBOL -2   19.02.2017 Reviewed by Bb on 01:47 Rating: 5

Hiç yorum yok: