GÜNÜN SPOR HABERLERİ 24.02.2017 !

BEŞİKTAŞ'IN AVRUPA LİGİNDEKİ RAKİBİ BELLİ OLDU! 



Beşiktaş'ın Avrupa Ligi son 16'daki rakibi belli oldu. Osmanlıspor'u eleyen Olympiakos , Beşiktaş'ın rakibi oldu. Son 16 ilk karşılaşmalar 9 Mart  , rövanşlar ise 16 Mart'ta yapılacak. Diğer eşlemeler ise şöyle ;

Gent - Genk

Rostov -  Manchester United

Olympiakos - Beşiktaş

Lyon - Roma

Kopenhag - Ajax

Celta Vigo - Krasnodar

Schalke 04 -  B. Monchengladbach

APOEL -  Anderlecht


TURKİSH AİRLİNES EUROLEAGUE 23. HAFTA TAMAMLANIYOR ! 




Turkish Airlines Euroleague  23.hafta bu gece oynanacak 4 karşılaşma ile tamamlanacak.  Anadolu Efes , Baskonia'yı konuk edecek . İlk sekize girmek için gecenin en önemli maçında Anadolu Efes 11 galibiyet ile 8. ,  Baskonia ise 12 galibiyet ile 7. sıradda bulunuyor. Karşılaşma saat 20.00'da TRT Spor ve Bein Sports tan canlı yayınlanacak.

Bir diğer temsilcimiz Darüşşafaka Doğuş ise Real Madrid deplasmında zorlu bir sınava çıkacak. Real Madrid liderliğini korumak , Darüşşafaka ise ilk 8'e girmek için yarışacak . Maç saat 22.00'da Bein Sports'tan canlı yayınlanacak.

Gecenin diğer karşılaşmaları ise Bamberg - Zalgiris Kaunas ve Panathinaikos - Unics Kazan arasında oynanacak.


KONYASPOR - TRABZONSPOR MAÇINDA 900 LİRAYA BİLET! 






Konyaspor yarın oynacağı Trabzonspor maçına cezalı olduğu için taraftarından yoksun çıkacak.  Rakip takım tribün fiyatlarını ise 900 lira olarak açıklayan Konyaspor tepkileri üzerine çekti.

Konyaspor tarafından yapılan açıklamada , bu kararın  Trabzanspor'la bir alakası olmadığı , Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun verdiği cezaya tepki olarak yapıldığı belirtildi.


GÜNÜN SPOR HABERLERİ 24.02.2017 ! GÜNÜN SPOR HABERLERİ 24.02.2017 ! Reviewed by Bb on 15:46 Rating: 5

Hiç yorum yok: