TURKİSH AİRLİNES EUROLEAGUE-EFES'TEN MUTHİS GERİ DÖNÜŞ ! EUROLEAGUE MAÇ ÖZETLERİ


ANADOLU EFES 90 - 86 EA7 EMPORİO ARMANİ MİLANO

Dün gece Abdi İpekçi Arena'da oynanan maça Anadolu Efes çok kötü başladi. Hücumda Milano ekibini durdurmakta güçlük çeken Efes , ilk yariyi 14 sayi geride kapatti. İkinci yarida kendine gelen , Tyler Honeycutt ve Thomas Heurtel önderliğinde bitime 1 dakika kala öne gecti ve maçı kazanmayi bildi. Efes'te ,Heurtel 17 sayi , Honeycutt 16 sayi ile oynadi. Milano ekibinde ise , Rakim Sanders 18 sayi kaydetti.

UNİCS KAZAN 77 - 81 REAL  MADRİD

Real üst üste 8. Galibiyetini aldi. Moskov'nin son zamanlardaki puan kayiplarini iyi değerlendiren Madrid liderliğini korudu . Unics Kazan'i tek başina macta tutmaya çalişan Langford 20 sayi üretti . Madrid'te ise Anthony Randolph 19 sayı ile oynadı.





CSKA MOSKOVA 102- 80 CRENA ZVEDZA 

Milos Teodosic ve Viktor Khryapa'nin geri dönüşüyle maçı baştan sona domine eden Moskova ,     16. Galibiyetini aldi. Geçen sene MVP 'si N. De Colo 25 sayi , Teodosic ise 16 sayi ve Kurbanov 18 sayi ile oynadı.




MACCABİ FOX TEL AVİV 85 - 84 BASKONİA

Bir zamanlarin kralı bu sene zor günler geçiriyor. Kadro kurmada , oyuncu seçimlerinde sıkıntı yaşayan Maccabi , maçin son anlarinda sıkıntı yaşamasiına rağmen ,Baskonia'nın son saniye şutynu kaçırmasiyla galibiyete uzandı. Maccabi'de Goudelock 21sayı ile oynadi.

PANATHİNAİKOS 81 - 72 BROSE BASKET

Panathinaikos iki yıldızı  Singleton ve Bourusis hem savunma hemde hücumdaki performansiyla galibiyete ulaştı. Singleton 17 ,Bourousis 16 sayı ile oynadı




TURKİSH AİRLİNES EUROLEAGUE-EFES'TEN MUTHİS GERİ DÖNÜŞ ! EUROLEAGUE MAÇ ÖZETLERİ TURKİSH AİRLİNES EUROLEAGUE-EFES'TEN MUTHİS GERİ DÖNÜŞ ! EUROLEAGUE MAÇ ÖZETLERİ Reviewed by Bb on 16:07 Rating: 5

Hiç yorum yok: