AMERİKA'DA SUPER BOWL ÇILGINLIĞI!



Amerika'da her yıl düzenlenen National Football League finali Super Bowl , 51. kez Houston kentinde düzenlenecek.  Milyonlarca kişinin izleyeceği karşılaşmada New England Patriots ile Atlanta Falcons karşı karşıya gelecek.  4 kez Super Bowl'u kazanan Patriots'un kaptanı Tom Brady , bu sene Super Bowl'u kazanmaları durumunda en çok Super Bowl kazanan oyuncu olacak. Atlanta ise tarihinde ilk kez Super Bowl'u kazanmak için yarışacak. Karşılaşma pazarı pazartesiye bağlayan gece TSİ 02.30'da başlayacak.

Türk Hava Yolları karşılaşmayı internet bağlantısı olan uçaklarında canlı yayınlayacak . Geçen sene 111.9 milyon izleyici ile rekor kıran Super Bowl'un ,bu senede rekorları alt üst etmesi bekleniyor. Amerikalı yetkililere göre bu sene Amerikan tüketicilerin 14 milyor dolar harcama yapması beklenıyor. Bunların çoğu yiyecek , içecek ve takım ürünlerinin satın alınması yönünde. 

Maçın devre arasında Lady Gaga sahne alacak. Geçen sezon Beyonce'nin sahne aldığı Super Bowl'da polis siddetine göndermeler yapılmıştı. Bu sene ise Lady Gaga'nın siyaset hakkında göndermeler yapacağı tahmin ediliyor.
AMERİKA'DA SUPER BOWL ÇILGINLIĞI! AMERİKA'DA SUPER BOWL ÇILGINLIĞI! Reviewed by Bb on 16:48 Rating: 5

Hiç yorum yok: