GÜNÜN SPOR HABERLERİ - 01.03.2017

AZİZ YILDIRIM SÖZÜNÜ TUTACAK ! 



Aziz Yıldırım , Fenerbahçe dergisinin Mart sayısındaki yazısında yargıtay kararı sonrası , genel kurula gideceklerini açıkladı. Aziz Yıldırım yazdığı yazıda  ; 

Çıkacak Yargıtay kararı sonrasına ilişkin olarak ise genel kurul üyelerimize vermiş olduğumuz sözümüzün gereği, Kulübümüzün menfaatlerine en uygun şekilde ve kulüp tüzüğündeki düzenlemeler çerçevesinde tarafımızca yerine getirilecektir. ' dedi.    Yazının devamı için burayı tıklayabilirsiniz.


JAN VESELY ŞOKU ! 


Jan Vesely

Fenerbahçe , Perşembe günü Turkish Airlines Euroleague'de Zalgiris deplasmanına konuk olacak. Hafta içi Kostas Sloukas'ın menüsküs ameliyatı nedeni ile 5 hafta sahalardan uzak kalacağını açıklayan Fenerbahçe , Jan Vesely'ninde sakatlığı nedeni ile Zalgiris deplasmanına götürülmeyeceği açıklandı.

LEİCESTER CİTY TAKIMIN BAŞINA ROY HODGSON'I GETİRECEK! 
Roy Hodgson

Leicester City'de Claudio Ranieri'nin ayrılmasından sonra takımın başına kimin geçiceği merak konusuydu. İngiliz basını okların eski İngiltere milli takım teknik direktörü Roy Hodgson olduğunu ve Leicester'ın Hodgson ile temas halinde olduğunu belirtti. En son West Bromwich ve Liverpool'u çalıştıran teknik adam sonrasında İngiltere milli takımının başına geçip 2016'da ayrılmış ve hiç bir takım çalıştırmamıştı.
GÜNÜN SPOR HABERLERİ - 01.03.2017 GÜNÜN SPOR HABERLERİ - 01.03.2017 Reviewed by Bb on 15:12 Rating: 5

Hiç yorum yok: