TURKİSH AİRLİNES EUROLEAGUE - FENERBAHÇE SON SANİYEDE KAYBETTİ , ANADOLU EFES'TEN KRİTİK GALİBİYET! (27.hafta maç özetleri)

FENERBAHÇE 79-81 MACCABİ FOX TEL AVİV 




Turkish Airlines Euroleague 27.hafta maçında , Fenerbahçe evinde Maccabi Fox Tel Aviv'i ağarladı. Maç boyu üstün olan Fenerbahçe , son periyotta kötü şut yüzdesi ve kritik top kayıpları ile son saniyeye 79-79 beraberlik ile girse de  son saniyede kullanılan şuta engel olamadı ve maçtan 81-79 mağlup olarak ,  onuncu  mağlubiyetini aldı.  Maccabi'de Landesberg 22 sayı ile oynadı. Fenerbahçe'de ise Melih Mahmutoğlu 15 sayı kaydetti.




ZALGİRİS KAUNAS 68-76 ANADOLU EFES 



Anadolu Efes çok kritik bir deplasman galibiyeti aldı. İlk periyoda kötü başlayan fakat maçın geri kalanında üstün bir oyun sergileyen Anadolu Efes , 15. galibiyetini alarak ilk 8 in içinde kaldı. Anadolu Efes'te Jason Granger 25 sayı ile yıldızlaştı.



PANATHİNAİKOS 74-61 EMPORİO ARMANİ MİLANO 


BAMBERG 71-96 BASKONİA


TURKİSH AİRLİNES EUROLEAGUE - FENERBAHÇE SON SANİYEDE KAYBETTİ , ANADOLU EFES'TEN KRİTİK GALİBİYET! (27.hafta maç özetleri) TURKİSH AİRLİNES EUROLEAGUE - FENERBAHÇE SON SANİYEDE KAYBETTİ , ANADOLU EFES'TEN KRİTİK GALİBİYET! (27.hafta maç özetleri) Reviewed by Bb on 02:45 Rating: 5

Hiç yorum yok: