SÜPER LİG AYRILIK HAFTASI , 2 TEKNİK DİREKTÖR 1 YÖNETİCİ !

Spor Toto Süper Lig 25. haftasında ayrılıklar arka arkaya yaşanıyor !


GALATASARAY'DA NAZİFOĞLU İSTİFA ETTİ ! 


Galatasaray'da beklenen istifa yaşandı. Son zamanlardaki açıklamaları ve özellikle Beyaz Tv'de futbol programlarına katılıp eski yönetim ve mevcut yönetimdeki bazı kişiler ile ilgii yaptığı açıklamalar ayrıca Ultraslan'ı hedef alan açıklamalar ile bir çok kişi tarafından tepki çeken Levent Nazifoğlu istifa etti.

TOLUNAY KAFKAS , GÖREVİNDEN AYRILDI .




Akhisar'ın deplasmanda Adana'ya 2-1 yenilmesinin ardından , ''Bu takıma kan değişikliği lazım'' diyen ve yönetimle konuşup  istifa etti . Tecrübeli teknik adam Akhisar başında 32 maça çıkıp 11 galibiyet 9 beraberlik ve 12 mağlubiyet aldı.

KİMSENİN BEKLEMEDİĞİ İSTİFA ; MUSTAFA REŞİT AKÇAY ! 



Bu sezon Osmanlıspor başında sezona çok iyi başlayan ve Avrupa Ligi'nde göğsümüzü kabartan Osmanlıspor , son zamanlardaki kötü formunun ve dün Kasımpaşa'ya 3-2 yenilmesinin ardından teknik direktör Mustafa Reşit Akçay'ın yaptığı açıklamada'' Gelecek sezonun planlamasının şimdiden yapılması ve klubün önünü görebilmesi için görevi bıraktığını açıkladı. Mustafa Reşit Akçay , Osmanlıspor ile çıktığı 82 maçta 34 galibiyet 23 beraberlik ve 25 galibiyet aldı.
SÜPER LİG AYRILIK HAFTASI , 2 TEKNİK DİREKTÖR 1 YÖNETİCİ ! SÜPER LİG AYRILIK HAFTASI , 2 TEKNİK DİREKTÖR 1 YÖNETİCİ ! Reviewed by Bb on 17:00 Rating: 5

Hiç yorum yok: