AYKIRI ADAM '' MARİO BALOTELLİ ''



26 yaşında olmasına rağmen dünyanın en büyük takımlarında forma giyen Balotelli'nin istikrarsız olmasının tek sebebi disiplinsiz davranışları . Hemen hemen her teknik direktörle sorunlar yaşayan Balotelli , yeteneğiyle bu açığı kapatmaya çalışıyor.


12 Ağustos 1990 da  Palermo da doğan İtalyan futbolcu aslında Gana asıllı. Daha 2 yaşındayken ailesi tarafından Balotelli ailesine evlatlık olarak verilmiş. Balotelli ailesi onun ünlü bir futbolcu olması için şehir bile değiştirmiş.  Lumezzane altyapısında futbola başlayan futbolcunun bundan sonraki ilk durağı 2007 yılında İnter oldu . İnter deki kariyerinin bitmesinin sebebi ise Milan taraftarı olduğunu açıklaması. Sonraki durağı Manchester City . Burada Mancini ile büyük sorunlar yaşayan Balotelli  , Manchesterda kadınlar hapishanesine gizlice girmeye çalışırken yakalandı ve gözaltına alındı. Gazetecilerin sorusuna : ''merak ettim '' diye cevap veren yıldız , bir kez daha değişik bir karaktere sahip olduğunu herkese gösterdi . Önce Milan , Liverpool ve en son olarak ta Nice te forma giymekte olan milli futbolcu benzer hareketlerine devam etmekten geri kalmadı . Zaten 27 milyon eurolardan 6 milyon euro'ya düşen bonservis bedeli de bu hareklerinin bir sonucu.  İşte bazı anlam veremediğimiz aynı zamanda alkışlayacağımız bazı hareketleri:

Striptiz klubün de yakalanıp , sevgilisine kendini affettirmek için gol attıktan sonra '' Seni seviyorum Rafaella t-shirtunu göstermesi.


Evinde havai fişek atmaya çalışırken banyosunu yaktı.


İdman sonrası altyapı oyuncularına dart atmaya çalışmasından dolayı aldğı ceza.


10.000 $ dan fazla park cezası  , 27 kez arabasına el konulması.


Arabasında yan koltuğunda 25.000$ la giderken , polisin durdurması ve 'neden bu kadar para koltukta ' diye sorması üzerine , '' Çünkü zenginim'' cevabını vermesi.


Gittiği bir barda herkesin hesabını ödemesi . (200.000 pound)

Girdiği petrol istasyonunda bulunan , bütün araçların benzinini ödemesi.


Manchester kütüphanesine borcu olan vatandaşların hepsinin borcunu ödemesi.

Yeni arabasını taraftarların kullanmasına izin vererek onlarla şehir turu atması.




Takım
Maç
Gol
Asist
İnter
90
29
16
Manchester City
80
30
7
Milan
77
33
8
Liverpool
28
4
-
Nice
16
11
-


Aldığı Kupalar :

İNTER :

Serie A  (3) 

İtalya Kupası

İtalya Süper Kupası

Şampiyonlar Ligi 

MANCHESTER CİTY :

Premier League 

F.A Cup

F.A Community Shield



AYKIRI ADAM '' MARİO BALOTELLİ '' AYKIRI ADAM '' MARİO BALOTELLİ '' Reviewed by Bb on 01:02 Rating: 5

Hiç yorum yok: